Crowns And Pawns: Kingdom of Deceit får demo

Crowns And Pawns: Kingdom of Deceit är ett pek-och-klick-äventyr av klassiskt snitt, vilket i detta nu meddelats få en demo, tillgänglig via Steam. I spelet händer det sig Chicagotösen Milda av sin farfars testamente lockas till Litauen för att lösa ett mysterium rörande familjehemligheter. Det hela är en del av Steams Big Adventure Event, en hyllning till indieutvecklade äventyrsspel.

Crowns And Pawns: Kingdom of Deceit hämtar inspiration från äventyrsklassiker som Broken Sword och Syberia och stoltserar bland annat med handmålade scenerier och personal från Broken Sword 2.5 (Ett gratisspel förfärdigat av fans med benäget tillstånd från studion för att bena ut mellanrummet mellan de officiella spelen i serien.) Demoversionen släpps i nuläget vad vi förstår endast till Steam, men spelet kommer i ett senare skede finnas att köpa till samtliga vanligt förekommande konsoler.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.