Crytek låter dig bergsklättra med Oculus Rift

Känn den outmanat adrenalin pumpa när du friklättrar och upptäcker en storslagen natur som aldrig förr i The Climb – ett nytt VT-spel från Crytek – exklusivt för Oculus Rift.

The Climb bjuder in spänningssökare att uppleva det ultimata i extremsporter genom att ta dem bortom återvändo med bergsklättring – utan utrustning. Spelet skryter med en otrolig realism och verklighetstrogna klättringsplatser runtom i världen. Spelare kommer även upptäcka friheten spelet ger med Oculus Rift genom att använda antingen en Xbox-kontroll eller Oculus Touch-kontrollen medan de utforskar fantastiska miljöer.

Jason Rubin har sagt att “Crytek är känt för att balansera tekniken i sin motor CRYENGINE för att skapa vackra och inlevelserika spel. Deras tidiga VR-demos fångade verkligen den känslan och att se deras idéer få liv med Oculus Rift är helt otroligt och får inte missas. The Climb är är vacker kombination av konst och spänning som tar det till en helt ny nivå av äventyrsspel till Oculus Rift.”

Grundaren för Crytek, Cevat Yerli, har sagt att ”Spelande har alltid gett oss möjligheter att placera oss själva i annars omöjliga scenarios. VR-teknologi som Oculus Rift erbjuder låter oss känna en närvaro i dessa scenarios vi inte tidigare kunnat uppleva. The Climb bjuder in spelare att uppleva intensiteten från en av världens farligaste sporter och de kommer sannerligen känna adrenalinet rusa när de befinner sig tusentals meter ovanför marken med inget annat än deras skicklighet och sina fingrar att förlita sig på”.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.