Cuphead får fysisk utgåva

För fem år sedan släpptes Cuphead och tog världen med storm. Spelet var lika svårt som dess design var originell, med sin gummibandade Betty Boop-fysik. Nu är det iallafall dags för fans av serien med samlartendenser att rycka i plånböckerna. Nu kan nämligen en fysisk utgåva köpas av spelet.

Studio MDHR och iam8bit, tillsammans med distributionspartnern Skybound Games, har gått samman för att släppa den kompletta, fysiska utgåvan av spelet. Och med komplett menar vi såklart huvudspelet, tillsammans med expansionen Delicious Last Course, sex ”collectible Cuphead funnies”, ett Cuphead klubbmedlemskap, samt exklusiv interiörkonst av Studio MDHR. Priset för detta ligger på ca 400 dubloner. För dem med för många siffror på kontot finns alltid iam8bit exclusive Cuphead Collector’s Edition att slå till på, för ca 2000 riksdaler. Då ingår en handgjort marionett av Cuphead, en liten speldosa, en a handcrafted marionette of the titular character, a hand-crank music box, samt ett fodral till spelet. Och mycket mera.

För er med smak för gamla vinyler kommer en purfärsk att lägga till spelmusiksamlingen (jag tittar på dig, Daniel) i form av en dubbelvinyl till Delicious Last Course, tillsammans med ett nytryck av dubbeln till originalspelet. Delicious Last Course-dubbeln kommer även med tre Studio MDHR receptkort och en poster av storleken 45×60 cm, medan Cuphead-dubbeln kommer förpackat i 30-talsstil, med tidigare osläppta solon, samt en digital kod att ladda ned saker med.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.