Cyberpunk 2077 försenat med fem månader – behöver mer finputsning

Cyberpunk 2077 försenat till september då utvecklaren behöver mer tid för att finjustera och polera spelet. Vi säger bara den som väntar på något bra, väntar aldrig för länge.

Nyligen meddelade CD Projekt Red sina fans via Twitter att det hett efterlängtade rollspelet Cyberpunk 2077 blir försenat. Det nya releasedatumet är 17 september 2020. Förseningen kommer efter beslutet att Cyberpunk 2077 behöver mer testning och putsning, så att det kan bli utvecklarens största bedrift den här generationen.

I en tid då spel blir jäktade för att träffa releasedagar och göra styrelser nöjda kan vi fans ena oss om att förseningar till förmån för bättre spel är något önskvärt. Det är även vår förhoppning att förseningen innebär att individerna som arbetar på spelet inte behöver bränna ut sig.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.