Cyberpunk 2077 försenat till december

Optimering för flera plattformar anledning till några veckors försening - från 19 november till 10 december.

Fans av CD Projekt Red och Cyberpunk 2077 är just nu skakade – Cyberpunk 2077 har fått ytterligare en försening och släpps nu den 10 december. Beskedet kom för bara en stund sedan via studions sociala mediekanaler.

Studions representanter ber så mycket om ursäkt för denna försening och förklarar att deras största hinder just nu är att släppa spelet på nuvarande och nästa generations konsoler och PC samt Stadia – medan de arbetar hemifrån. De erkänner dessutom att felbedömde hur lång tid det skulle ta att arbeta på poleringen för dag-1-patchen.

Fans är splittrade och många säger upp sina förhandsbokningar i protest. Många passar även på att påpeka hur CD Projekt Red vid flera tillfällen bekräftat föregående releasen den 19 november. Samtidigt är en stor andel fans fortfarande solidariska och stöttar studions beslut.

Som konnässör av halvfärdiga och bristande spel kan jag bara ge CD Projekt Red tummen upp. Jag är trött på att ta mig an spel med buggar, ofärdiga funktioner och släpande road maps. Det kan inte bara vara jag som fått mitt tålamod och hopp krossat till grus om och om igen? Jag vill ha ett färdigt och fungerande spel.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.