Cyberpunk 2077 hackar sig in på DreamHack Winter 2019

CD Projekt RED hälsar på i Jönköping för att visa upp Cyberpunk 2077.

Javisst, det händer, Cyberpunk 2077DreamHack Winter 2019. CD Projekt Red, skaparna bakom The Witcher-spelen, hälsar på i Sverige för att visa upp deras kommande storspel Cyberpunk 2077 (som för övrigt inte kommer till Nintendo Switch). Med hjälp av Bandai Namco får besökarna på DreamHacks 25-årsjubileum tre tillfällen att se spelet i action live via en spelpresentation.

  •         Fredag 29 nov 19:00 (Live Gameplay Presentation)
  •         Lördag 30 nov 15:00 (Live Gameplay Presentation)
  •         Söndag 1 dec 12:00 (Live Gameplay Presentation)

Det är i dagsläget oklart om det är samma spelpresentation som visades tidigare i år på Gamescom och E3 eller om det är ett helt nytt. Vi håller såklart tummarna på att CD Projekt Red har möjlighet att visa något purfärskt – gärna med mycket Keanu Reeves!

Lär gärna vår intervju med senior concept artist Marthe Jonkers på CD Projekt Red, i vilket vi bland annat frågar: varför Keanu Reeves?

CD Projekt Red.

Aktiviteter

Komplett.se är en av de dominanta sponsorerna på DreamHack Winter och ska ha en hel monter tillägnat Night City – skådeplatsen i Cyberpunk 2077. Där kan besökare spela på deras Wheel of Fortune.

På mässgolvet går det även att delta i en tävling med okända priser i potten – men de sägs vara najs. Och på Webhallens DreamStore går det att fynda bland marginellt billigare varor. Johnny Silverhands gura ska också finnas på display.

Cyberpunk 2077 sponsrar mässans stora cosplaytävling, DreamHack Cosplay Championchip som har sin final 18:00 lördag 30 november, samt PC Mod Championchip vars final är 17:00 söndag 1 december.

DreamHack Winter 2019 pågår från den 29 november till 1 december på Elmia i Jönköping. Mer information samt biljetter hittar du på den officiella hemsidan.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.