Dark Souls II är under utveckling, här är lite info

Idag bekräftar FromSoftware och Namco Bandai att uppföljaren till Dark Souls kommer att heta Dark Souls II och är under utveckling as we speak. Hidetaka Miyazaki, som är skaparen bakom både föregångaren och Demon’s Souls, är fortfarande med på tåget och utlovar samma typ av vansinniga utmaningar som Souls-serien har blivit kritikerrosad för.

Dark Souls II kommer att ha en helt ny hjälte, ny storyline och en helt ny värld för spelare att, jag citerar, ”överleva i”. Samma episka strider och fasansfulla monster kommer att vara en nyckeldel i spelet även den här gången, såväl som att spela faktiskt måste kämpa för att bli kunniga och kraftfulla stridskämpar. Multiplayersystemet kommer att ha fått ett ansiktslyft vilket inte vi inte får några detaljer om den här gången.

Är det bara jag som tycker att det är lite lustigt att spelet heter Dark Souls II, med tanke på att föregångaren inte hette Demon’s Souls II? Tog fantasin slut när det kom till att sätta ett annat ord framför Souls? Nåja, spelet kommer att släppas till PS3, 360 och PC, men något releasedatum tillkännagivs inte.

[youtube id=”k-dcwB3qTMA” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.