Destiny 2: Lightfall ViDoc och interaktiv trailer

Bungie berättar om Destiny 2: Lightfall och visar massor av mumsiga actionsekvenser.
Bungie pratar om spelet vi älskar.

Det är väldigt underhållande att titta på Bungie när de berättar om sitt arbete med Destiny 2. Lightfall blir den sjätte expansionen för spelet som snart tar serien in på dess tionde år. I videodokumentären, som egentligen är mer av en trevlig sammanfattning av Lightfall, berättar studion om temat, den nya kraften Strand, lite om det nya loadout-systemet, samt om säsongen som kommer i samma veva som Destiny 2: Lightfall.

Vi har skrivit en genomgående artikel om Strand, den nya kraften spelare kommer kunna leka med när Lightfall släpps. Och på Destiny 2:s hemsida finns massor av generell information om expansionen och de olika utgåvorna som finns tillgängligt.

Destiny 2: Lightfall släpps den 28 februari på PC, Playstation 5 och Xbox Series X|Sa.

Interaktivt

Tills vidare kan fans lyssna på Zavalas härliga stämma när han återberättar det senaste årets händelser i en ny interaktiv trailer. Klicka på noderna under trailern för att läsa på lite om världen och karaktärer. För insatta veteraner är innehållet i trailern inget direkt nytt, utan mest bara en sammanfattning. Nya eller återvändande spelare som istället tänkte börja Destiny 2: Lightfall är trailern en ganska bra resumé av den senaste tidens händelser.

Se den interaktiva trailern på Destiny 2:s hemsida.

Destiny 2 x SteelSeries

Bungie och SteelSeries har ingått i ett samarbete med ett par särskilt utvecklade produkter för fans att dregla över. Bland annat kan du hitta en Arctis 7+ Wireless Headset, Aerox 5 Wireless Gaming Mouse och QcK Prrism XL Mousepad i utgåvor anpassade för Destiny 2: Lightfall. Dessutom är KontrolFreak med på en hörna med nya fräna tumgrepp för Playstation- och Xbox-kontroller.

Produkterna går att hitta både på StealSeries webbutik samt på Bungie Store EU.

Destiny 2 X SteelSeries collaboration, Bungie, SteelSeries 2023.
Destiny 2 X SteelSeries collaboration, Bungie, SteelSeries 2023.
0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.