Death Stranding blir försenat till PC

PC-versionen av Death Stranding kommer tyvärr inte den andra juni, som planerat. Vi får leka kurir på PC lite senare, men bara lite. Den 14 juli beräknas Norman Reedus, Mads Mikkelsen och Guillermo del Toro dyka upp på underhållningsburken.

Denna förändring beror på de åtgärder som har vidtagits på grund av Coronaviruset. Detta har innebärt att Kojima Productions tillfälligt har stängt sitt Tokyobaserade kontor. Detta då en av de anställda var positiv i testet som gjorder den 30 mars. Teamet har nu börjat jobba hemifrån istället. Digital Bros Group har sedan dess haft ögonen på situationen och meddelar nu den tidigare nämnda förseningen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.