Death Stranding trailer visar massor inför release

Med bara en vecka kvar till release får vi den mest dramatiska trailern för Death Stranding hittills, där tårarna flödar fritt.
Nästan 8 minuter Death Stranding i ny trailer redigerad av Hideo Kojima själv.

Den 8 november får vi springa ut i Hideo Kojimas hett efterlängtade och synnerligen mystiska Death Stranding. Den tidigare exklusiva Playstationtiteln har sedermera bekräftats till PC nästa år.

Samhället är splittrat och världen står i ruiner i Death Stranding, och spelare axlar rollen som Sam, en… jag vill skriva futuristisk FedEx-kurir men faktum är att ingenting är vad det ser ut att vara i Death Stranding. Spöken, oljiga monster och foster i genomskinliga termosar är bara några av de underliga ting vi sett. Ändå presenteras Death Stranding som något sammanhängande och allvarligt när det så enkelt hade kunnat framstå som pårökt.

Death Stranding släpps den 8 november på Playstation 4 och PC 2020.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.