Demon’s Souls får remake på Playstation 5

Om jag någon gång tidigare tvekat på om jag skulle gå till Microsoft nästa generation så blåser denna utannonsering bort alla tvivel. Playstation 5 är vad det blir!
Spelet som får mig att köpa Playstation 5.

Var det bara jag som blev överraskad – och helt orimligt glad – när Demon’s Souls visades på Playstation 5-sändningen?

Demon’s Souls får en remake av Bluepoint Games (samma studio som bland annat gjorde remaken på Shadow of the Colossus). I skrivande stund vet vi inte så mycket om själva remaken, men räkna med att det här spelet kommer stå för en väsentlig del av försäljningen av Playstation 5.

Varför?

För att det är Demon’s Souls! Googla det.

Skämt åsido, Demon’s Souls är ett av Playstation 3:s mest anrika och udda spel som ingen förstod sig på när den släpptes 2009. Smygsuccén i väst var nog anledningen till att uppföljaren Dark Souls slog igenom och skapade en hel genre i sig. I förlängningen är det troligtvis tack vare Demon’s Souls vi får Elden Ring.

Jag ska vara ärlig – och det är löjligt att säga så som kritiker – men Demon’s Souls blir anledningen till att jag väljer Playstation 5 i nästa konsolkrig. Come at me.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.