Demot ute till Trials Evolution: Gold Edition

Från och med i dag kan du ladda ner demot till Trials Evolution: Gold Edition. Men bara till PC. Serien är med andra ord precis där den började.

”RedLynxs signaturserie, Trials, gjorde sitt första avtryck i spelvärlden 2008 med släppet av Trails 2 SE för PC. Indiesuccén ledde till ännu mer framgång på Xboxen, och enda sedan dess har PC-spelare väntat på ännu mer Trials.”

Spelet kommer att vara det största Trials som någonsin släppts. 129 banor och minispel från både Trials Evolution och Trials HD utlovas. Dessutom inkluderas en editor, som på Xbox Live har lett till över 300 000 nya banor. Ett multiplayer för fyra spelare utlovas också, både för lokalt och online-spel.

Från i morgon (nionde maj) till och med 13 maj kan man köpa Trials Evolution: Gold Edition för 14.99€ (135,93 kronor, i dagskursen) i stället för 19.99€ (181,28 kronor, även det i dagskurs) på Steam. Det finns en dryg femtiolapp att spara in på det, om man ändå hade tänkt att köpa spelet det vill säga.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.