Det här är Sea of Thieves: The Arena

Sea of Thieves: The Arena är del av spelets stora jubileumsuppdatering som släpps den 30 april.
The Arena är ett tävlingsinriktat läge där besättningar tävlar om booty och ära.

Tidigare i veckan höll Rare en sändning för att presentera det tävlingsinriktade spelläget The Arena som kommer till Sea of Thieves den 30 april som del av spelets jubileumsuppdatering. I sändningen pratade de om de många aspekter av spelet de varit tvungna att justera och utveckla för att göra spelläget så bra som möjligt. Bland annat har de vidgat strid skepp-mot-skepp genom att möjliggöra skada på master, roder och ankarspel.

Sändningen var runt en timme lång och kan ses i sin helhet på Sea of Thieves youtubekanal. Du kan även se utvalda delar nedanför där Rare berättar om The Arena samt de nya funktionerna i skeppsstrid.

Nästa vecka har Rare schemalagt ytterligare en sändning centrerad kring jubileumsuppdateringen. Denna sändning ska fokusera på det nya handelsbolager The Hunter’s Call samt den nya funktionen fiske.
Sändningen ser du tisdag den 16 april klickan 18:00Sea of Thieves youtubekanal eller Mixer.

Ankra fienden

Skeppsstrider blir mer strategiska med nya uppdateringen.

Fokuserat sjöröveri

Bli en ökänd pirat i arenan och få tillgång till nya kosmetiska belöningar.
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.