Dragon Ball Z: Kakarot lovar att svara på ”brännande frågor” i loren

Den senaste trailern till Bandai Namcos Dragon Ball Z: Kakarot tar sig kanske vatten över huvudet när det säger sig besvara brännande frågor i berättelsen.
Dragon Ball Z: Kakarot ska fylla ut luckor i berättelsen, men jag hoppas att det snarare breddar historien.

Dragon Ball Z är en älskad och kultförklarad anime som majoriteten av världens 80-talister sett. Men det är också en serie med bländande luckor i berättelsen som lämnat fans med brännande frågor. Fans som både läst originalmangan från Akira Toriyama och sett Toei Animations adaption vet att det sistnämnda helt enkelt körde sitt eget race.

Bandai Namcos kommande actionrollspel Dragon Ball Z: Kakarot, från CyberConnect2 laovar att besvara brännande frågor i berättelsen, men med så mycket att täppa till undrar jag inte om det är en omöjlig bedrift. Eftersom Dragon Ball Z: Kakarot baserar sig på animen blir det underligt om storyn ändras eller anpassas för att överbrygga dessa hål. Till exempel går det inte att ändra på Dendes agerande (hen glömmer bort sina helande egenskaper i ett kritiskt läge) för då skulle storyn riskera att bli för avvikande. Å andra sidan vore det hälsosamt för berättelsen att karaktärer som Dr. Flappe får lite tid i rampljuset.

Dragon Ball Z är en lång serie som såg stora utfyllnader av Toei. Det är min förhoppning att dessa utfyllnader blir mer naturliga och bättre motiverade i Dragon Ball Z: Kakarot, så att berättelsen blir tätare och mer sammanhängande.

Dragon Ball Z: Kakarot släpps nästa vecka, den 17 januari till Playstation 4, Xbox One och PC.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.