Beerus letar efter spö den 28 april i Dragon Ball Z: Kakarot DLC

Möt guden Beerus i första DLC:n till Dragon Ball Z: Kakarot den 28 april och träna för att bli en gud själv.

Bandai Namco har nu utannonserat datumet när du kan ta dig an Beerus i Dragon Ball Z: Kakarot. Den 28 april anländer guden och du kan initiera storyn när du vill (förutsatt att du äger season pass för spelet) via huvudmenyn.

Fighten mot Beerus är den första delen i berättelsen A New Power Awakens och kommer bli en riktigt tuff fight. Både Vegeta och Goku måste träna och låsa upp Super Saiyan God-transformationen för att ha en chans. Beerus kommer vara level 250 och under striden har du inte tillgång till alla dina föremål. Den andra delen av storyn ser vi troligtvis senare under året – vid vilket fans kan köpa del ett och två tillsammans utan season pass. Under våren kommer ägare av Ultimate Edition även få tillgång till ett musikpaket med bland annat låten ”We Gotta Power” och ”Makafushigi Adventure”.

Om du inte redan gjort det rekommenderar vi dig att läsa recensionen av Dragon Ball Z: Kakarot som vi tycker är ett chill spel att ta sig an när man känner sig lite som en soffpotatis – vilket är nära till hands under dessa virustider.

Spekulationer

Utan att ha lagt örat mot marken är mina spekulationer och förhoppningar att utvecklarna puttar storyn och övriga DLC mot Dragon Ball Super. Att Beerus anländer är ett steg i rätt riktning samtidigt som det inte bekräftar någonting.

Självfallet är originella berättelser att föredra över ren animekonvertering, men Beerus och de andra figurerna från Super är för bra att inte kapitalisera på.

Vad tror ni? Vad väntar i den andra DLC-berättelsen?

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.