Kosmetiska nudlar i Destiny 2

Sverige firar en hel del temadagar, däribland kanelbullen, morotskakan, fulheten och menlösa barn. Några mer intressanta för egen del är pocketbokens dag, vattenmelonens dag och den kommande internationella barnfria dagen den 1 augusti. Men vi är trots allt en spelsida så vi tänker uppmärksamma Bungiedagen och sätta ett kryss på 24 augusti i kalendern. För att fira detta kommer det ske en hel bunt saker under veckan. För er som vill veta mer om framtiden för Destiny bör sätta ett extrastort kryss i kalendern.

Drivkraften bakom Bungies motivation är communityt. Detta genom Bungie Foundation. Genom att donera till Bungie Foundation’s Giving Campaign mellan 7:e och 20:e juli kan du hjälpa dem göra förändring. Målet ligger på 777,000 USD vid 20 juli, med följande belöningar i spelet:
$10+: Emblem – 2020 The Bungie Foundation
$25+: …plus ett nytt emblem – Circadian Guard
$50+: …plus ett nytt exotiskt ghost shell – Buoyant Shell
$75+: …plus ny exotisk emote – Tiny Tank

Bungie Store Sale startade den här veckan och spelare kan spara upp till 50% på olika merch, samt ta en titt på nya föremål. Passa på nu, för de som köper något innan den 13 juli (tisdag) kommer få ett exklusivt Bungie Day 2021-emblem.

Sagor för stora barn

För de som är intresserade av den lore som Destiny erbjuder (Jag! Jag!) kommer Destiny Grimoire Anthology Volume IV: The Royal Will och finns tillgänglig för förbeställning. Denna fjärde volym av deras Grimoire Anthology berättar mer om två av de mäktigaste monarkerna i spelet – Mara Sov, Queen of the Awoken, och Oryx, the Taken King.

Bungie Memories & Art Show är ett communityevent där spelare får dela med sig av sina upplevelser. Bungie ber sitt community att spela in sig själva under en minut, där det delar med sig av sina favoritminnen, tillsammans med #BungieMemories. Utöver detta kommer det även finnas fanart under hashtaggen #BungieDayArt.

…och nudlar

Tyvärr har det förstörts för vissa, då det dataminers har rotat fram emblemet och sålt det till vissa. Detta är dock gratis, en liten present från Bungie. Just nu finns Spicy Ramen-emblemet tillgängligt, helt gratis!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.