Du hade väl inte glömt bort att Destiny 2 släpps till PC nästa vecka?

Destiny 2 släpps till PC nästa vecka, så varför inte titta på denna trailer som återanvänder all tidigare visat material, bara för att!

Destiny 2 har varit ute ett tag nu och har involverat spelare i flera olika event, nu senast Iron Banner. I förra podden snackade jag och Nakadai oss hesa över vad vi vill att spelet ska förbättra. Hur som helst släpps nu Bungies rymdepos för allt PC-folk, den 24 oktober för att vara exakt. Så säg upp era prenumerationer på andra onlinespel, för Destiny 2 vill ha hela kakan. Med en raid, dagliga och veckovisa aktiviteter, massor av uppdrag och äventyr, samt återkommande event är Destiny 2 ett spel som gärna tar upp all din fritid. Och i ärlighetens namn är Destiny 2 beroendeframkallande.

Läs gärna vår recension av Destiny 2.

Har du följt Destiny 2 upp till releasen på konsoler känner du säkert igen materialet i trailern. Det gör vi. Även om jag personligen tröttnat på klippen kan jag inte förneka att det kliar i fingrarna.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.