Destiny 2 beta info på E3 – säger Activision

Activision meddelar att mer information om betan avslöjas på E3.

I ett inlägg på deras officiella blogg presenterade Activision sina planer för E3, världens största spelmässa. Destiny 2 är ett av Activisions stora satsningar i år och de meddelar att mer information angående spelets öppna beta kommer att förtäljas under mässan.

Varvat spekulerar

Eftersom Destiny 2, precis som Destiny, marknadsförs tillsammans med Playstation 4 så vore det på sin plats att utannonsera betadatumet under Sonys presskonferens (tisdag 13 juni kl. 03:00) i samband med en ny trailer. Men då Destiny 2 redan haft en stor presentation är det osannolikt att Bungie eller Activision har fler detaljer att prata om när det kommer till spelet, bortsett från betan. Sannolikt är informationen inbäddad i en ny, flashig trailer som sedan följs upp av intervjuer på plats.

Activision på golvet

Arcstrider är den andra annonserade klassen till Hunters i Destiny 2. Gunslinger är den första.

I år kommer Activision att fokusera på sina tre stora kommande releaser och ha dem tillgängliga på mässgolvet: Call of Duty: WWII, Destiny 2 och Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Av Call of Duty: WWII ska spelets multiplayer att visas upp med nya funktioner som delar upp spelarna i olika divisioner med distinkta specialiseringar och Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ska visa upp omarbetade banor från originalen.

Destiny 2 visar upp ett av spelets storyuppdrag, Inverted Spire striken som utspelar sig på planeten Nessus, pvp-läget Countdown samt den nya klassen Arcstrider. För er som är på plats i Los Angeles kan ni hitta Activisions Destiny 2-monter i södra hallen av Loa Angeles Convention Centre, i bås 1001. Det går även att testa Destiny 2 på PC i Nvidias bås numrerad 5230 i västra hallen.

Destiny 2 släpps den 8 september till Playstation 4 och Xbox One. Versionen till PC släpps vid ett senare datum.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.