EA SPORTS presenterar MADDEN NFL 23

Ny Gameplay

EA har visat den helt nya gameplayen som kommer finnas med i Madden NFL 23 när spelet släpps den 19e Augusti. Madden NFL 23 levererar den mest ultimata och autentiska amerikanska fotbollen som man kan få i TV-spel. Headlineat av det nya FIeldSENSE systemet, ett nytt verktyg som ger ultrarealistisk gameplay, som kommer ge spelare mer kontroll i alla lägen i alla delar av Madden NFL 23.

Tack vare ny teknologi, så kan FieldSENSE ge ett mer realistiskt gameplay flow. FieldSENSE utnyttjar en teknologi som delar upp animationerna i flera grenar för att möjliggöra Hit Everything. Det omdefinierar de fysiska interaktionerna under matching vilket tillåter spelare att slåss för varenda tum av spelplanen och ändra på utgången i tacklingar – oavsett om det sker i luften eller på marken. Det ger också nya mechanics som 360 Cuts, vilket ger spelare möjjligheten att byta riktning på sekunden medans de styr den som håller bollen. Det ger också Skill Based Passing, ett nytt sätt att passa som ger spelare perfekt toppenkontroll för att placera bollen precis vart de vill, med precis vilken kraft de vill.

Ny nivå av spelbalans

Oavsett spelläge, så påverkar FieldSENSE gameplay i hela Madden NFL 23, vilket låter spelare visa sin skicklighet på styrspakarna, så de kan bli riktiga gamechangers ute på planen. Tillsammans med flera förbättringar i huvud-gameplayen som förbättrar de fundamentala delarna av amerikansk fotboll som zonkontroll, pass ruschen, och att stänga in rörliga quarterbacks, så når Madden NFL 23 en ny nivå av spelbalans.

Presentationen genom hela spelet kommer också boostas med nya Player Body Types, ljud och utrustning har byggts upp från grunden med ny helkropps och utrustningsscanning. Hundratals nya spelare och tränare har också scannats innan spelet kommer ut, med mera på ingång genom hela säsongen. Dessutom, så kommer nya spelarfokuserade 4k touchdown kamerar som återskapar de senaste NFL sändningarna, att leda till aldrig tidigare sedd NFL realism.

Madden NFL 23 släpper den 19e Augusti i hela världen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.