Helgens Pokémon GO Fest

Shaymin

Den gångna helgen gick som en del vet det årliga jippot Pokémon GO Fest av stapeln och kan nu läggas till handlingarna. Vanligt gameplay kryddades med löpande utmaningar, specialuppdrag och en mystisk mojäng i skyn, som för den som kan sin Pokémon Journeys enkelt kunde identifieras som ett ultramaskhål. Och mycket riktigt var en av de stora händelserna i sammanhanget att Raids gästades av ultrabesten Nihilego. Den lyckades tyvärr inte undertecknad plocka in, men det gick desto bättre med den betydligt blygare blomsterigelkotten Shaymin.

Nihilego

Utöver 4-5 juni 2022 blir det för dem som köpt biljett en extra händelse den 27 augusti, men om det gått ut nån info om innehållet har jag hittills undgått den och får mig en glad överraskning senare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.