EA: Vi ska släppa en remaster-version av Command & Conquer

1995 släppte dåvarande utvecklaren Westwood Studios Command & Conquer som blev en milstolpe i strategibaserade spel. Sedan dess har fansen bönat och bett om att ägaren EA ska satsa på en remasterversion av den ursprungliga serien från 90-talets andra hälft. Nu verkar det som att EA har lyssnat in önskemålet.

Nyligen släpptes ett pressmeddelande där bolaget lovar att ta sig an Command & Conquer: Tiberian Dawn och Command Conquer: Red Alert till PC. I det sistnämnda spelet kommer även expansionerna Aftermath, Counterstrike och Covert Ops att inkluderas.

Till sin hjälp kommer EA samarbeta med Petroglyph Games där flera av de dåvarande utvecklarna från Westwood Studios finns med. Även studion Lemon Sky kommer inkluderas i arbetet med sin specialisering av 4K-grafik till gamla RTS-spel. Det här är goda nyheter för alla Command & Conquer-anhängare som länge längtat efter en modern nyversion av titlarna. Än så länge finns dock inget releasedatum satt.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.