Edge of Paradise är nästa Shadowverse-expansion

Time to have ourselves a hunting party!
Loggan till nästa Shadowverse-expansion

Shadowverse kommer få sin 24:e expansion och den heter Edge of Paradise!

Det är en expansion som spinner vidare på spelets in-game story. I Shadowverse har handlingen den här gången förflyttat sig till världen Ametsuchi! Den världen beskrivs som ett skönt paradis där invånarna har fest varje dag, men för att vara inbjuden måste de lämna sina minnen om deras tidigare liv bakom sig.

Det är en härlig stämning där, men i bakgrunden smyger sig hoten närmare…

Expansionen kommer bestå av 97 nya kort och Cygames avslöjar mer och mer information om korten här. Inne på Discordservern för r/Shadowverse avslöjas det också ny information om korten på löpande band samt att streamers och andra personligheter i Shadowverse-communityn får en chans att introducera nya kort för spelarna.

Bland korten introduceras vi också för en ny trait som heter Festive. Den nya traiten har inga egna inbyggda egenskaper, men det nya kortet Stay In Paradise kan fiska ut kort som har traiten Festive på sig för bara 2 play points. Det betyder att Festive kort får en fördel genom att de lär dyka upp mer frekvent på ens hand och man kan känna sig mer säker på att man får lov använda dem.

Expansionen kommer att släppas nu på fredag d.v.s. den 25:e mars!

Youtubern och twitchstreamern Ignideus fick äran att visa upp det nya superkraftfulla kortet Satanael

Minns ni hästtjejerna som vi skrev om innan? Nu finns det mycket mer info om dem på den officiella hemsidan. Bekräftade hästtjejer hittills är: Special Week, Silence Suzuka, Tokai Teio, Agnes Tachyon, Manhattan Cafe och Maruzensky. Alla hästtjejerna kommer också ha sina egna kort, som egentligen är kort som redan finns i spelet, men med en alternativ art.

Hästtjejerna anländer dessutom redan på torsdag, en dag innan expansionens release!

STARTA MED SHADOWVERSE

Shadowverse är ett kortspel i samma stil som Hearthstone och Magic: The Gathering. Två spelare med 20 liv vardera använder sig av varelser och trollformler för att försöka ta ner den andre.

Spelet är gratis på Steam och vill man prova är det bara att kila dit och spela. Det finns även Switch-version som lämpar sig perfekt till nybörjare. Ni kan läsa min recension av Switch-versionen här.

Börjar man spela rekommenderar jag att man börjar följa Ignideus youtube-kanal och också gå med r/Shadowverse discordserver för tips och community.

Vill man också ha koll på e-sport-scenen i Shadowverse gör det sig bra att både följa Shadowverse Open (SVO) på youtube och gå med i deras discordserver. Det finns mer info att läsa på deras hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.