Elden: Path of the Forgotten sprider mörker på Switch och Steam – ute nu

Utvecklat av en person och laddad med retrodoftande kosmisk skräck går det nu att spela Elden: Path of the Forgotten på Nintendo Switch, Steam och Utomik.
Kosmisk skräck och retro går så bra ihop.

Elden: Path of the Forgotten, utvecklat på egen hand av Dylan J. Walker och utgivet av Another Indie är nu ute på Nintendo Switch, Steam och speltjänsten Utomik. Det är ett dystrare actionspel som vilar på visuellt berättande för att förmedla den kosmiska skräcken. Beväpna dig med mäktiga besvärjelser inte menade för dödliga och ta dig an monstruösa varelser i ett reaktivt stridssystem för att guida Elden genom ett hopplöst landskap.

Likt Dark Souls förlitar sig Elden på ett subtilt narrativ som spelaren själv pusslar samman med hjälp av miljöer och interaktioner. På samma sätt erbjuder spelet en variation av utmanande regioner att överkomma, samt vapen och föremål att samla och använda i kampen mot mardrömslika bossar. Allt paketerat i ett härligt retroformat för €15,99.

Sugen på mer spel inspirerade av H.P. Lovecrafts kusliga mythologi? Kolla då in The Sinking City, eller World of Horror.

Du kan läsa mer om Elden: Path of the Forgotten på dess Steam-sida, eller bege dig till dess gåtfulla hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.