Fallout 76 mikrotransaktioner med Atomic Shop

Fallout 76 introducerar mikrotransaktioner till serien, genom vilket du kan köpa specifika kosmetiska föremål att skräddarsy ditt utseende med.

Det finns mycket att köpa.

I dagens spelklimat är det snarare regel än undantag att ett fullprisspel erbjuder spelare att köpa kosmetiska tillägg. Fallout 76 är inget undantag och säljer tilläggsföremål i det så kallade Atomic Shop. I butiken, som finns tillgänglig i spelets huvudmeny, kan spelare köpa kosmetiska föremål för valutan Atoms. Atoms i sin tur köps för riktiga pengar (pris är ännu okänt), eller erhålls via särskilda utmaningar inuti spelet.

Föremålen till salu kommer att variera och öka med tiden. Genom de utannonserade kategorierna kan vi se att det inte bara är kläder som finns till salu, utan även ”skins” till vapen och rustningar, ritningar till byggföremål, dekor, emotes, fotofunktioner och ikoner.

Bilderna som Bethesda tillhandahållit ger oss en hum av vad saker och ting kostar samt hur mycket valuta spelare får för diverse utmaningar. Utöver engångsutmaningar kommer det att finnas dagliga och veckovisa som roterar för att förse spelare med nya möjligheter att få tag i Atoms. Utmaningarna är däremot bundna till ditt spelkonto, vilket i sin tur betyder att Atomer och föremål köpta för Atomer delas över hela ditt konto.

Bethesda har meddelat att inget i Atomic Shop kommer att ge spelare en mekanisk fördel över andra spelare, samt att det inte kommer att säljas föremål som påskyndar karaktärsutvecklingen eller uppgraderar en karaktärs egenskaper. Bethesda kommer inte heller att sälja de allmänt bespottade Lootlådorna med slumpat innehåll som andra populära spel så som Destiny 2 och Overwatch fortfarande gör. Allt till salu i butiken är specifika föremål.

Fallout 76 släpps den 14 november på PC, Playstation 4 och Xbox One.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.