Final Fantasy XIV Fan Festival kommer tillbaka!

I helgen som var höll teamet bakom Final Fantasy XIV i en 14 timmar lång stream som bjöd på massor av smått och gott för alla som älskar spelet. Det bjöds på interjuver, quiz och skratt men vi fick också en uppdatering av den kommande 6.25 patchen. Den nya patchen kommer att släppas den 18:e Oktober.

Den största nyhetsbomben var dock bekräftelsen att Final Fantasy XIV fanfestivalerna kommer tillbaka! Efter ett långt uppehåll på grund av pandemin så kommer tre fanfestivaler att hållas under 2023-2024. Den första festivalen hålls i Las Vegas, USA, mellan den 28:e-29:e Juli 2023. Den andra kommer att hållas i London, England, mellan den den 21:e-22:a Oktober 2023. Den tredje kommer att hållas på en ännu ospecificerad plats i Japan under tidiga delen av 2024.

Final Fantasy XIV:s fanfestivaler brukar vara stora folkfester för fansen och det brukar alltid bjudas på roliga events baserade på den populära MMO:t, cosplaytävlingar, nyheter om kommande expansioner, konserter och interjuver med teamet bakom spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.