Final Fantasy XVI får releasedatum!

Under The Game Awards klev Final Fantasy XVI:s producent Naoki Yoshida upp på scenen för att introducera en sprillans ny trailer till det efterlängtade äventyret. Men inte nog med det! Äntligen har Final Fantasy XVI fått ett släppdatum! Den 22:a Juni 2023 är det dags, så se till att boka semestern i tid, ladda grillen och mys av ett helt nytt fantasyäventyr i sommarvärmen!

Dessutom har vi fått mer information om förhandsbokningar och specialutgåvor av spelet. Förutom en vanlig ”standardversion” så kommer det släppas tre olika specialutgåvor. Alla som förhandsbokar Final Fantasy XVI kommer att få ett speciellt vapen och en accessoar att använda i spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.