PXL Energy gör energidryck med Final Fantasy XVI

Den svenska energidrycken PXL går i samarbete med Square Enix för att göra Eikon Elixir, med 200 mg koffein och noll socker.

PXL Energy i Linköping utannonserar idag att de senare i juni kommer lansera Final Fantasy Eikon Elixir, en energidryck i samarbete med Square Enix. Drycken är likt deras övriga sortiment en burk på 200 mg koffein och är sockerfri. Smaken tillägnad det kommande rollspelet Final Fantasy XVI är blåbär och hallon och det är huvudkaraktären Clive samt Ifrit som pryder burken.

Det har varit ett passionsprojekt för oss på PXL och Square Enix att designa produkten och det känns sanslöst kul att äntligen få visa upp det här och vi tror att fans kommer att uppskatta Final Fantasy XVI Eikon Elixir lika mycket som de kommer att gilla spelet.

Ivan Elgstrand, VD på PXL

Eikon Elixir når butikshyllorna den 12 juni till det rekommenderade priset på 20 SEK exklusive pant. Räkna däremot med att du får pröjsa närmare 30 spänn med tanke på omständigheterna. Du hittar drycken hos bland annat ICA, Hemköp och Kandyz.

Final Fantasy XVI släpps däremot den 22 juni exklusivt till Playstation 5. Men om du köper en burk Eikon Elexir kan du skanna in koden och ladda ner ett demo för en försmak av äventyret.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.