Förhandsboka Call of Duty: Ghosts, få en bonusbana

Activision har nu gått ut med lite mer information om nästa generations Call of Duty, nämligen att man får en exklusiv bonusbana vid namn Free Fall ifall man förhandsbokar Call of Duty: Ghosts hos Gamestop. Free Fall kommer vara en multiplayerbana som bygger på den mekanik som gör banor dynamiska, påverkbara av spelare.

Ett exempel är att man i Free Fall befinner sig i en förfallande skyskrapa, som rasar ihop mer och mer under matchens gång. Platser i banan kommer sakta men säkert stängas av eller förändras och göra spelandet allt mer intensivt när spemiljön blir mindre och mindre.

Call of Duty: Ghosts släpps den 5 november till PC, PS3 och 360.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.