Ikväll kommer sommaren till Destiny 2 – Solstice 2023

Nya ceremoniella rustningar och ett raketgevär att spränga sommarglädjen i bitar - Solstice 2023 är här!
Happy Solstice Guardians!

Grinden är tillbaka för att förgylla semestern med Solstice 2023 i Destiny 2! Gamla rävar känner till proceduren, men kinderguardians bör veta att firandet börjar med mormor Eva Levante i tornet. Snacka med henne och hon sätter dig på rätta spåret. Ett hett tips är att vänta med alla dina pinnacles tills det att du kommit igång med eventet.

Ringa in sommaren med Solstice och grind

Likt föregående år ska du samla Silver Leaves i allehanda aktiviteter så som Vanguard, Gambit och Crucible, samt public events och sådant. När du har fickorna fulla av löv tar du till EAZ och Bonfire Bash för att bränna dem i bålen för att förvandla dem till Silver Ash. Varje avklarad Bonfire Bash omvandlar en summa löv till aska, så du kan behöva köra flera omgångar för att tömma alla dina löv.

Med askan kan du sedan slumpa fram önskvärda egenskaper på rustningarna du erhåller under Solstice. I vanlig ordning börjar du med sketna rustningsdelar som du måste uppgradera genom att använda dem och klara av särskilda utmaningar under Solstice för att erhålla Kindling. Kindling använder du för att uppgradera rustningarna till högre nivåer och för bättre stats. Den här gången behöver du bara uppgradera rustningen en gång – all rustning du får i efterhand kommer automatiskt ha samma grad som den du uppgraderade. Uppgradera rustningen till max gör att aktivera en ljuseffekt.

Nytt för 2023 är ett raketgevär med Strand. I dagsläget kan vi inte bekräfta vapnets egenskaper och funktioner men räkna med att den har en relativt stor variation av egenskaper. Houndish gjorde en video för några veckor sedan där han gick genom info från databasen innan vapnet gömdes.

Håll i semesterlönen – Eververse får nya varor

Enligt tradition kommer detta event tillsammans med en hop av kosmetiska föremål till Destiny 2. Däribland eventkortet som egentligen är gratis men innehåller ett par unika kosmetiska föremål du enbart får om du köper premium-versionen. Dessa är inte särskilt spännande så jag skulle rekommendera er att avvakta. Eventet varar fram till 8 augusti, så det finns gott om tid att tänka över potentiella köp.

Emotes, ghost shells och projektioner med mera kommer stå i skyltfönstret när du loggar in efter kvällens uppdatering. Kanske till och med ett spännande utseende till ditt favoritvapen! Men jag vill åter igen föreslå att inte göra några förhastade köp med riktiga pengar. De flesta av föremålen kommer att rotera till butikens Bright Dust-avdelning, där du kan köpa den för dina hårt förtjänade Dust.

Läs gärna vår gruppintervju med Bungie, som förklarar anledningarna bakom storyn in Lightfall.

Glad sommar allesammans! Låt inte grinden slita ut er, snart kommer en ny säsong!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.