Galenskapen kryper närmare – The Sinking City släpps om en månad

Frogwares detektivspel The Sinking City är förlagt i en öppen värd och baseras på H.P. Lovecrafts mytologi. Spelet släpps om drygt en månad.
"Den här staden saknar allt förutom smuts, regn och saker som vill döda dig."

Den 27 juni släpps en uråldrig ondska lös på PC, Playstation 4 och Xbox One. Frogwares The Sinking City är ett renodlat detektivspel, förlagt i en öppen värld med skräckinfluenser.

I The Sinking City axlar du rollen som Charles Reed, en mentalt ärrad soldat och drucken detektiv (vad är det med detektiver och alkohol, va?). Utforska hamnstaden Oakmont och gå till botten av stadens mystiska omständigheter – och hitta källan till hans växande galenskap.

Läs gärna vår förhandstitt från förra årets Gamescom.

Om Frogwares

Frogwares är en självständig, ukrainsk studio som öppnades efter millennieskiftet. Företaget har två kontor, ett i Kiev och ett andra i Dublin. Studion är mest känd för sina Sherlock Holmes-spel. Deras första spel Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy släpptes 2009 till PC som sålde en miljon exemplar till och med 2013. En kritisk succé enligt studion själva.

Läs mer om Frogwares och The Sinking City på deras officiella hemsida.

The Sinking City släpps den 27 juni till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.