Trailers för The Sinking City

HP Lovecraft och hans lika surrealistiska som obehagliga skapelser har gett inspiration till en hel mängd spel. Ett av dessa är The Sinking City, ett spel som blandar mystik, actionäventyr och överlevnadsskräck på ett oheligt sätt. The Sinking City utspelar sig under 20-talet på USAs östkust. Den halvt sjunkna staden Oakmont är hemsökt av övernaturliga krafter. Som en privatdetektiv är det upp till dig att avslöja sanningen om vad som har besatt staden och korrumperat sinnena hos invånarna…och dig.

Om du är en av de som väntar otåligt på att nästa år ska infinna sig, tillsammans med releasen av detta spel, kanske några trailers kan göra din längtan ännu längre.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.