Gameloft utvecklar Unreal Eninge-baserat Androidspel

Unreal Engine krossade många iPhone-användares uppfattningar av vad mobilspel innebär när testdemot Epic Citadel dök upp på App Store för lite mindre än två år sedan. Den moderna 3D-grafiken på en så liten yta kändes nästan overklig, men sedan dess har det släppts ett mindre antal titlar som utnyttjar motorn, därbland Dark Meadow och Infinty Blade 1 & 2.

Nu har Gameloft, skaparna bakom det populära mobilspelet Ice Age Village, gått ut med att de håller på att utveckla ett Unreal Engine-baserat Androidspel. På sin officiella Facebooksida visar de upp ovanstående artwork som enligt usago ska innehålla en ”dold ledtråd” (troligtvis till vad spelet kommer att gå ut på). Man kan också rösta för om man vill att nästa ledtråd ska vara dold i en teaser trailer på YouTube eller ännu en bild.

Det kommer onekligen att bli intressant att se vad det blir för spel.

Källa: Gamelofts facebook

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.