Gåvor till lojala Elder Scrolls Online-spelare

Zenimax meddelade igår att de från och med september startar med ett lojalitetsprogram för att tacka trogna spelare av The Elder Scrolls Online. De spelare som haft en oavbruten prenumeration i tre månader (exkluderat de 30 dagar gratis inkluderat vid köpet av The Elder Scrolls Online, samt annan obetald speltid) kommer få ett High Hrothgar Wraith vanity pet att visa upp.

Inom kort kommer Zenimax att utannonsera den gåva som erhålls efter sex månaders prenumeration. De spelare som avbrutit sin prenumeration och kommit tillbaka till spelet behöver inte oroa sig då de erhåller gåvorna när de når kriterierna.

Så länge dessa bonusar är och förblir kosmetiska är detta enligt mig ett schysst sätt att tacka fans för deras stöd. Och pengar. The Elder Scrolls Online är i dagsläget ändå ett av två MMORPG:n där ute som fortfarande har en prenumerationsavgift. Vi vet allesammans vilket det andra spelet är. Zenimax har, trots en dålig start, fått upp kvalitén och The Elder Scrolls Online är nu ett stabilt och underhållande onlinespel.
Läs gärna mina tidigare rapporter för en helhetsbild.

Vad tycker du om lojalitetsprogrammet och The Elder Scrolls Online? Dela gärna med dig av dina åsikter och tankar i kommentarsfältet.

The Elder Scrolls Online är ett onlinerollspel till PC. Versioner till Xbox One och Playstation 4 är under utveckling och släpps nästa år.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.