Se avtäckningen av nästa äventyr i ESO nästa vecka!

Upptäck vad som väntar The Elder Scrolls Online 2024 under ESO 2024 Global Reveal på tisdag klockan 22.

Det nya året har börjat och det är dags att blicka framåt. Närmast i kalendern för mig är ESO och upptrappningen till nästa stora äventyr. Den 18 januari klockan 22:00Bethesdas officiella Twitchkanal och direkt efter Xbox Developer_Direct kommer nästa kapitel i The Elder Scrolls Online att avtäckas. Under sändningen kommer vi få en första titt på nästa expansion (kapitel i ESO) samt en överblick på vad som väntar resten av året.

I nästa expansion för ESO kommer vi få utforska ett bekant (fast ändå nytt!) område och följa upp berättelsen från fjolårets suveräna expansion The Elder Scrolls Online: Necrom. Om du inte har något bättre för dig tycker jag att du bänkar dig framför skärmen med oss och hundratusentals fans nästa vecka. Du får en unik emote också! Pyromancer’s Quandary emote via Twitch Drops. Gratis kan man inte tacka nej till.

The Elder Scrolls Online, Zenimax Online Studios 2024.

Glöm inte att länka ditt ESO- och Twitch-konton för att få tillgång till denna unika emote. Att länka konton har blivit lättare med åren så om du inte redan gjort det kan du enkelt komma igång genom att följa denna länk. Vill du ha en enkel guide på hur du länkar dina konton kan du använda dig av denna händiga guide.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.