Ghostrunner får uppföljare

505 Games har gått ut med att man samarbetar med utvecklaren One More Level med en uppföljare till Ghostrunner. Den preliminära budgeten bekräftades dessutom att bli 5 miljoner euro. Digital Bros Group som äger 505 Games ser bevisligen potential i denna nya franchise.

Ghostrunner är en cyberninjaparkoursimulator som släpptes i oktober förra året på PC. Det har sedan dess kommit på PS4, Xbox One och Nintendo Switch (den sistnämnda får en fysisk utgåva i sommar). Det har redan sålt över 600 000 exemplar, och en release även på PS5 och Xbox Series X är i görningen till slutet av 2021.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.