BD-utgåvan Total Recall kommer med demo av God of War: Ascension

Alla dessa nya, plastiga remakes som har dykt upp de senaste åren har inte fått mig särskilt dragen till nytolkningen av Arnold Schwarzeneggers science fiction-klassiker. Men BD-utgåvan av samma film är desto mer lockande då den även kommer att innehålla en rykande het demo av God of War: Ascension till PS3. Denna demo kommer att innehålla samma gameplay som den version som visades upp tidigare i somras – vilket innebär att det kommer vara ganska saftigt! Vi vill alla se var God of War är på väg och det här kan bli en chans att få en tidig försmak på spelet, även om det innebär att köpa en helt orelaterad Hollywood-rulle i samma veva.

[youtube id=”j1QOCbAoRts” width=”600″ height=”350″]

Källa: Playstation Blog

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.