Guardians hedrar legenderna

Destiny 2 har ett nytt event på ingång och det är Solstice of Heroes. Med detta event får guardians en chans för ära, berömmelse, skatter, rustningar och nya legendariska vapen. Solstice of Heroes är ett firande av de som försvarade The Last City och nästa vecka, med start den 6 juli startar firandet. Guardians kommer få ge sig in i European Aerial Zone för att besegra bossar och låsa upp caches.

Varje dag under det månadslånga eventet kommer ha ett särskilt element som fokus. Guardians måste matcha sina subklasser till dagens element för att ladda upp en av fyra unika elementbuffar. På Prism days, kan guardians ladda upp alla fyra buffar, men kan bara aktivera en åt gången.

Utöver uppgraderungarna med klasspecifik armor kommer årets Solstice of Heroes introducera en ny legendarisk shotgun, en exotiskt ghost, emblem och Solsticepaket packat med godsaker. Eververse kommer erbjuda skimrande universal ornaments för silver och bright dust, matchade med guardians subklass. Nya skepp, sparrows, och kosmetik finns också att samla in!

Spelare kan få ett nytt emblem genom att klara av introduktionsquesten. Klara av den sista delen för Solstice armor-setet för att kunna köpa den exklusiva 2021 Solstice of Heroes-tishan från Bungie Store.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.