Här är alla nyheter i FIFA 16

EA Sports skriver i ett pressmeddelande att FIFA 16 levererar en rad spännande gameplay-innovationer som ger fansen chansen att spela på en högre nivå. Vi kommer bland annat att få se ett bättre där välbalanserade försvarare och anfallare skapar en realistisk fotbollsupplevelse när de försöker återerövra bollen.

Att försvara tillsammans som en enhet ger spelarna ökad intelligens och positionsmedvetande så att de bättre kan avgöra om de ska markera en motspelare eller täcka av farliga ytor. Nya tacklingar ger fler möjligheter som exempelvis stående tacklingar och fake-tacklingar så väl som helkroppstacklingar och möjligheten att avbryta glidtacklingar när man är ur position.

I anfallsspelet införs något man kallar No Touch Dribbling som ger spelarna möjligheten att släppa bollen i farten för att ge sig själva mer tid, skapa avstånd, finta och rycka förbi försvararen. Den här funktionen har inspirerats Lionel Messis rörelseschema och förändrar på vilket sätt spelarna kommer att anfalla.

I år har vi tittat närmare på varje enskild roll ute på planen och utvärderat vad vi ville förbättra baserat på fansens feedback. Därefter har vi försökt utveckla det mest balanserade och spännande fotbollsspelet i FIFA-seriens historia. Oavsett om fansen föredrar korta precisa passningar via mittfältet eller vill slå in crossbollar från kanterna, är det vackraste med FIFA 16 att det kan erbjuda fansen friheten att spela på sitt eget sätt, och skapa framgångar på planen.
David Rutter, VP och GM, EA SPORTS FIFA.

 

FIFA 16 innehåller för första gången i spelseriens historia 12 damlandslag. Lag från Sverige, Australien, Brasilien, Kanada, Kina, England, Frankrike, Tyskland, Italien, Mexiko, Spanien och USA kommer att finnas med i flera olika spellägen.  Exempelvis kan damlandslagen delta i offline-turneringen Kick Off och vänskapsmatcher Online.

FIFA 16 får svensk premiär den 24 september.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.