Splinter Cell: Blacklist kommer till Wii U

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Tänk dig att ha en alldeles egen monitor när du smyger in den lilla böjbara kameran under dörrspringor i Splinter Cell, och kunna se allting som kameran ser. Låter häftigt va? Det är precis vad man kommer kunna göra nu när Splinter Cell: Blacklist har bekräftats för släpp på Wii U. Med detta pressmeddelande har Ubisoft även langat två stycken bilder som visar hur det kommer se ut när man spelar. Visst känns det lite underbart att den nya Wii U-kontrollern kommer till god användning?

Splinter Cell: Blacklist kommer att vara en direkt uppföljare på Splinter Cell: Conviction. Third Echelon, gruppen med elitsoldater som har varit en nyckeldel i tidigare spel, har nu lösts upp och ersatts av Fourth Echelon under ledning av ingen mindre än huvudpersonen Sam Fisher. Spelet kretsar kring att Fourth Echelon måste motarbeta en terroristattack i USA, och kommer släppas till Wii U, PS3, 360 och PC.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.