RiME och Knack gratis under februari med PS Plus

Nu har årets kortaste månad inletts, men våren låter ännu vänta på sig. Vad passar bättre än att spela lite spel i vintermörkret? Som vanligt blir två spel gratis för Playstation Plus-medlemmar denna månad.

Det första spelet är äventyrspusslet RiME från Tequila Works. I RiME spelar du en pojke som har spolats i land på en mystisk ö efter att en storm har separerat honom från sin pappa. Utforskning och pussellösning är kärnan i RiME. Genom plattformning och interaktion med djur och föremål kommer du framåt i spelet och reder ut mysterierna kring ön.

Spela ett klassiskt plattformsäventyr med Knack

Februaris andra spel är Knack, ett klassiskt plattformsäventyr som kanske påminner dig om det sena 90-talets och tidiga 2000-talets plattformsspel. Och det är inget slump eftersom det kommer från Mark Cerny, en person som varit involverad i flertalet plattformstitlar ända sedan han startade 1983. Bland annat var han en del av Crash Bandicoot, Ratchet & Clank och Spyro the Dragon.

I Knack springer, hoppar och slår du din väg genom de olika nivåerna. Spelet är enkelt att spela för alla – även om du aldrig hållit i en kontroll tidigare.

Bonusspel: PSVR-spelet Starblood Arena är gratis hela februari

PSVR-spelet Starblood Arena är också gratis under februari. I det här arenabaserade stridsspelet kan du röra dig fritt på slagfältet. Det går att välja mellan nio olika piloter som alla har unika styrkor och svagheter – för att du ska kunna välja den spelstil som passar dig allra bäst. Starblood Arena går att spela i multiplayer online så att du kan spela med andra runt om i världen – innanför ditt PSVR-headset.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.