Här är Wii Mini

Det är nu bekräftat att Nintendo släpper en helt ny och kompakt modell av Wii lagom till julhandeln.

Wii Mini, som är en av de största omdaningarna Nintendo gjort med någon av sina stationära konsoler sedan den amerikanska versionen av Super Nintendo, ser riktigt läcker ut och fångar blicken med sin juliga röda färg och mattsvarta ovansida som likt Gamecube agerar traditionell ”toppmatar”-lucka för skivor, istället för den automatiska frammatande läsare moderna konsoler gjort oss vana vid.

Nintendo släpper dock några rejäla bomber som kommer ge potentiella spekulanter en riktig knut i magen. Nintendo har valt att helt och hållet släppa all bakåtkompabilitet med Gamecubespel samt tillintetgöra all internetfunktionalitet. Wii Mini är alltså hundra procent offline så multiplayer – Virtual Console och Netflix är bara att glömma.

Wii Mini släpps den 7:e december men hittills endast i Kanada och kommer att kosta 99.99 Kanadensiska dollar. Nintendo har inte gått ut med info om andra regioner än. Mer information finns att hitta på den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är en konstform som kombinerar ljud, bild, text och interaktion. Få saker är så intressanta som att utforska denna värld och det är det jag hoppas göra med mina recensioner.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.