Hogwarts Legacy – snart börjar ditt äventyr

Nu är det inte många dagar kvar innan vårrt antagningsbrev kommer. Tagga till med denna trailer!
Lev det oskrivna.

Häxor och trollkarlar behöver inte vänta mycket mer på sina antagningsbrev, Hogwarts Legacy släpps om inte mindre än nio dygn! För första gången någonsin kommer spelare kunna uppleva ett nytt, högbudgetspel i trollkarlsvärlden med en egen student på världens mest berömda skola för häxkonster och trolldom. Designa din häxa eller trollkarl, välj dess utseende, röst och ta dig an ett episkt äventyr under vilket du kommer stifta vänskap och möta fiender. Brygg trollbrygder, ta hand om magiska vidunder och upptäck dolda ting runtom skolan. Eller varför inte ta din kvart och flyg ut till landsbyggden?

I Hogwarts Legacy avgör du vem din häxa eller trollkarl är.

Hogwarts Legacy släpps den 10 februari på Playstation 5, Xbox Series X|S och PC. Playstation 4 och Xbox One släpps sedan den 4 april. Sist ut är Nintendo Switch som slutligen får sin utgåva i sommar den 25 juli.

Vi rekommenderar det inte, men det är möjligt att förköpa Hogwarts Legacy och få tillgång till 72 timmas eary access. Varvat föreslår att vänta med köp tills det att recensioner börjat knoppa i ethern, men om du ska köpa dig tidig tillgång så föreslår vi att du gör det till PC, PS5 eller Xbox Series X|S, eftersom de andra versionerna ändå släpps senare i år.

Läs mer om Hogwarts Legacy på dess hemsida. Passa då även på att länka ditt Wizarding World- och Warner Bros. Games-konton för exklusiva kosmetiska belöningar och möjligheten att importera din personliga mönstring till Hogwarts Legacy!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.