HyperX har släppt Pulsefire SurgeTM

Kingstons gaminggren HyperX  har nu släppt den nya musen HyperX Pulsefire SurgeTM. Pulsefire Surge är utrustad med en Pixart 3389 sensor och en upplösning på 16,000 DPI. Tack vare Omron-switchar är höger och- vänsterknapparna beräknade att hålla för upp till 50 miljoner klick. Det blir ganska många CS-macther…

Pulsefire Surge har även RGB-ljuseffekter som lyser i 360-grader vilka justeras genom mjukvaran HyperX NGenuityTM, som låter dig anpassa färgerna till ett system eller omgivning.

– Vi har genom hela genom hela designprocessen av Pulsefire Surge rådfrågat både professionella gamingteam och gamingentusiaster gällande dess form, passning och funktioner. Vårt mål var att komplettera HyperX serie av gamingtillbehör med en högkvalitativ gamingmus, som erbjuder en kombination av prestanda och anpassning för både professionella gamers och entusiaster, och Pulsefire Surge möter alla dessa kvalitetskrav, säger Julien Millet, business manager, HyperX EMEA.

Pulsefire Surge RGB fins nu i butik till riktpriset 699 kr.

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.