HP presenterar nyheter från Omen och HyperX nyheter under CES 2024

Under CES 2024 i Las Vegas presenterade HP sin uppdaterade gamingportfölj med fokus på varumärkena OMEN och HyperX.

OMEN Transcend 14 är en av de nya produkterna, designad för både gaming och kreativt arbete. Datorn är utrustad med en 2.8K 120Hz VRR OLED-skärm, certifierad av IMAX Enhanced, och ett chassi av bland annat aluminium, vilket bidrar till en låg vikt på 1 637 g. Datorn inkluderar också ett nytt kylningssystem utvecklat i samarbete med Intel, som syftar till att förbättra värmeavledningen.

På prestandafronten erbjuder Transcend 14 upp till Intel Core Ultra 9 185H-processorer och NVIDIA GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU. För streaming och gaming finns stöd för NPU och OpenVINO-plugins med OBS studio, för att optimera spelupplevelser.

HP presenterade även uppdateringar för OMEN Transcend 16, OMEN 16 och Victus 16, inklusive möjligheter till uppgraderingar till Intel Core i7 HX-processorer och högupplösta OLED-skärmar.

Nyheter från HyperX

I samarbete med HyperX introducerade HP en 2,4 GHz ULL-anslutning för HyperX Cloud III Wireless Headset i Transcend 14, samt nya produkter som HyperX Cloud Mini Headset och Clutch Tanto Mini Wired Controller. HyperX Alloy Rise Keyboard, ett nytt tangentbord med anpassningsbara funktioner, var också en del av lanseringen.

HP avtäckte också OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED Gaming Monitor, med en QD-OLED-panel som täcker 99% av Display P3 och 97,5% av Adobe RGB. Den inkluderar funktioner som KVM-switch och stöd för Dolby Vision. Dessutom har HP fokuserat på att förlänga livslängden på skärmen genom OMEN Tempest Monitor Cooling Technology.

Dessa nya produkter från HP under CES 2024 visar på företagets ambition att fortsätta utveckla sin gamingportfölj.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.