Nu kan du spela Overwatch 2

Efter mycket snack och en hel del verkstad är det äntligen dags – Overwatch 2 är här.

Med tre helt nya hjältar har ensembled ökat till totalt 35 stycken hjältar. Spelare kan uppleva sex nya kartor, det nya spelläget Push, samt ett uppdaterat, kompetitivt spelläge. Med mera.

Ett nytt säsongspass låter spela få nya saker in-game, vilket inkluderar nya hjältar som dyker upp med jämna mellanrum, genom gameplay.

Overwatch 2 finns nu gratis att spela på PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 och Nintendo Switch. Overwatch 2 kommer få en tydlig mängd säsongs uppdateringar i form av nya hjältar, kartor, spellägen, kosmetik, med mycket mera.

Tre nya hjältar

Logga in idag för att spela med den tidigare hemliga supporthjälten Kiriko. Tillsammans med tanken Junker Queen och DPS:en Sojourn är de tre kvinnor som kommer förändra spelplanen. Och med en ny era kommen är det på sin plats med lite nytt pynt också. Idag släpps även uppdaterade utseenden för alla hjältar ett antal omarbetningar av abilities, ett nytt 5v5-format, ett nytt pingsystem. Utöver allt som nämnts tidigare får vi även uppdaterad grafik- och ljudmotor. Sedan ska vi inte glömma de 40,000 nya replikerna.

Inget lootboxsystem

Köp en triss, för plötsligt händer det. Med Overwatch 2 får vi en ny butik som ersätter det gamla slotterisystemet, ett gratis battle pass för alla spelare samt ett ett Premium Battle Pass till salu.

Vi har dock inte undsluppit mikrotransaktioner. Vill du ha ett Premium Battle Pass kostar det 1000 OC (Overwatch Coins), där 10 mynt motsvarar ca en krona. Passet kostar alltså runt 110 kr.

Säsong ett

I den första säsongen är temat cyberpunk, som ger en massa godsaker för både gratis och prissatta battle pass. Skins, emotes, victory poses, highlight intros, player icons, weapon charms, sprays, voice lines med mera. Med ett Premium Battle Pass får spelare även ett Mythic skin – det första av sitt slag. Genji är den lyckligt utvalde.

Med säsong två kommer spelare få en ny tank (ännu icke utannonserad) och en ny karta. En säsong varar i nio veckor, innan nästa unika tema och säsong tar över. Om ni är bekanta med Destiny 2 vet ni hur det fungerar.

Utvecklingen går likväl på högtryck och det efterlängtade PvE-läget är fortfarande under produktion. Enligt planen kommer det rulla ut någon gång nästa år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.