Vila i frid Lance Reddick – vår befälhavare och hjälte

Lance Reddick, vår mentor och befälhavare Zavala i Destiny 2, har avlidit 60 år gammal.
Lance reddick

I fredags natt blev det känt att skådespelaren Lance Reddick avlidit i sin lägenhet i Los Angeles. Han blev 60 år gammal. Reddick är vida känd för sin roll i HBO:s succéserie The Wire och actionfilmerna John Wick. Men gamers kommer för alltid att minnas honom som Sylens i Horizon: Zero Dawn och Forbidden West, samt som den centrala ledaren, stödpelaren och befälhavaren Zavala i Destiny 2.

Lance Reddick har gestaltat Zavala sedan originalets release 2014, ständigt med nya dialoger och minnesvärda repliker. Genom åren har han blivit en viktig del av Destiny 2 och dess spelare, dels för hans fantastiska skådespel, men också för hans passion. Han hade en nära relation till spelarna och kollektivet runtom Bungies actionspel, och kunde bland annat lägga upp roliga klipp i egenskap av Zavala. Han kunde till och med skicka personliga hälsningar till omtyckta spelare – något han gjorde för klanledaren i min förra klan.

Destiny 2 Zavala är Lance Reddick.
Spelare i Destiny 2 visar vördnad för den älskade skådespelaren framför Zavala.

Lance Reddick lämnar ett tomrum i Destiny 2 och vårt kollektiv som aldrig kommer kunna rymma något annat än saknad. Spelare runtom i världen uttrycker den saknaden och visar vördnad för den bortgångna skådespelaren i Destiny 2:s hub, the Tower.

Bungie har lika så tagit farväl av Reddick. Ännu är det för tidigt att diskutera vad Reddicks bortgång innebär för spelets framtid gällande Zavala. Ändå ska det bli intressant att se hur Bungie väljer att gå vidare med Zavala – vilket troligtvis styrs av deras kontrakt.

All tröst och kärlek till hans familj, hundar och vänner som förlorat mer än en stjärna.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.