Se Destiny 2 gameplay reveal på Varvat

Det här är streamen alla Destinyfans väntat på. Få det senaste nyheterna om Destiny 2, direkt här på Varvat.
https://www.twitch.tv/bungie

Sändningen börjar kl 19:00

Redaktionen sitter som på nålar. Destiny är ett spel vi här på Varvat följt med en nästan religiös hängivelse. Därför är det spännande att se vad som väntar i uppföljaren. Vilka vapen vi kan tänkas hitta, hur våra krafter utvecklas och hur vi kan uttrycka oss som Guardians.

Personligen är jag nyfiken på hur omfattande spelvärlden är. Det har ryktats om destinationer många gånger större än originalet, öppnare och friare miljöer med utposter. Jag är också intresserad i hur progressionsystemet förändrats och hur styrka mäts i Destiny 2.

Inom kort får vi svar på många frågor och kanske till och med på frågor vi inte visste att vi sökte svar till. Du är välkommen att sitta med oss här på Varvat och dela på upplevelsen, för om det är någonting som Destiny 2 kommer att vara, så är det ett socialt spel.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.