Martin Walfisz blir högsta hönset på Thunderful

Thunderful Group skriver ett pressmeddelande att Martin Walfisz har utsetts till ny VD för bolaget. Han är för närvarande styrelsemedlem och tillträder den nya posten senast den 1 september 2023. Walfisz ersätter Anders Maiqvist, som varit tillförordnad VD sedan augusti 2022.

Walfisz har tidigare varit entreprenör och rådgivare inom spelbranschen. Han grundade Massive Entertainment, en av Europas främsta utvecklingsstudior, som senare förvärvades av Ubisoft. Under sin tid på Nordisk Film etablerade han en ny M&A-avdelning, Nordisk Games, där han investerade i spelbolag över hela Europa.

– Thunderful är ett mycket spännande företag som jag har följt sedan starten. Att bli ombedd att leda koncernen som VD är både en ära och ett stort ansvar. Thunderful är på en spännande tillväxtresa och jag är övertygad om att vi bara har sett början, säger Martin Walfisz.

Läs gärna vår intervju med Martin Walfisz från 2012 här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.