Immortal Empires (Beta) ute till Total War: Warhammer III

Immortal Empires

Total War: Warhammer III har fått sin efterlängtade Immortal Empires kampanj. Utvecklaren Creative Assembly har kallat kampanjen för ett ”Beta”, med hänvisning till att man vill sänka spelares förväntningar. Enligt deras hemsida beror det på att ”Immortal Empires är det mest ambitiösa projektet vi någonsin har gett oss på.”

Immortal Empires kombinerar de tre kampanjerna i Total War: Warhammer trilogin till en enda jättekampanj. I den ska alla länder som tidigare har funnits med i trilogin samsas om samma karta. Immortal Empires i Total War: Warhammer II, som kombinerade kampanjerna från det första och andra Total War: Warhammer spelen, var en stor succé, och många fans av serien har sett Immortal Empires till Total War: Warhammer III som det ”riktiga” spelet, och har väntat otåligt.

”Immortal Empires representerar den vision som vi hade när vi först började jobba med Games Workshop, och det är roligt att se det äntligen bära frukt.” sa DLC regissören, Richard Aldridge i ett uttalande. ”Det är det mest ambitiösa spelläget vi någonsin har jobbat på. Det kommer möjliggöra åratal av innehåll för Total War: Warhammer III nu efter att vi har släppt det.”

Total War: Warhammer III har haft en tuff start. När Creative Assembly släppte spelet kritiserade många spelare det för att ha en repetitiv story kampanj, day 1 dlc, och många buggar. I skrivande stund har spelet bara 61% positive reviews på steam vilket är relativt lågt på plattformen. Total War: Warhammer III:s framtid kommer att hänga på hur väl Immortal Empires tas emot.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.