Invizimals: The Alliance och Invizimals: The Lost Kingdom

Sony Computer Entertainment Europe utannonserade i dag att den populära Invizimals-serien för första gången släpps till PlayStation Vita och PlayStation 3 senare i år. Invizimals: The Alliance till PS Vita och Invizimals: The Lost Kingdom till PS3 levererar fantastiska nya äventyr som kommer att utmana alla unga monsterjägare att hitta och fånga Invizimals både i vår och i monstrens värld!

Nu kan alla PlayStation-användare och inte bara fans av PSP-spelen (Invizimals, Invizimals: Shadow Zone och Invizimals: The Lost Tribes) för första gången få tillgång till Invizimals värld. I det nya PS Vita-spelet Invizimals: The Alliance används augmented reality (förstärkt verklighet) för att smälta samman den verkliga världen med den virtuella. Genom att leta överallt omkring sig går det att hitta massvis med unika Invizimals. De som är nyfikna på att utforska Invizimals magiska värld kan nu även göra det för första gången i actionäventyret till PS3, Invizimals: The Lost Kingdom.

Spelen är var för sig fantastiska äventyr med utmanande spelmoment och minispel, och tillsammans levererar de en helt upplevelse över olika plattformar. De som spelar Invizimals: The Alliance kan ansluta till de som spelar Invizimals: The Lost Kingdom på PS3. Tillsammans kan de skapa actionfyllda fyrspelarstrider eller skicka och ta emot bonusföremål genom samarbetsspel.

Invizimals: The Alliance (PS Vita)

Invizimals är små och mystiska varelser som lever bland oss, men bara din PS Vita kan se dem. I det här spännande PS Vita-spelet får spelare hjälpa Invizimals till en ny fristad efter att en farlig ny fiende har dykt upp. Med hjälp av PS Vita-kontrollerna ska spelarna hjälpa Invizimals att bygga en ny by och besegra den ondskefulla fienden. Utöver PS Vita-funktioner som pekskärmen, den bakre styrplattan, rörelsedetektorn och den bakre kameran så har Invizimals: The Alliance en avancerad augmented reality-teknologi som används för att jaga och fånga Invizimals.

Invizimals: The Alliance har helt nya fångst-minispel och levererar en magisk upplevelse utöver det vanliga. Du har möjligheten att utveckla dina Invizimals för att förstärka dem och det finns fler än 150 unika varelser att jaga, fånga och kämpa med på din PS Vita!

 

Invizimals: The Lost Kingdom (PS3)

Invizimals: The Lost Kingdom är ett helt nytt actionäventyrsspel som låter unga utforskare att bege sig till Invizimals magiska värld för första gången. Det utvecklas exklusivt till PS3 av Magenta Software och sätter spelaren i rollen som Hiro, en ung utforskare som hittar en magisk portal som leder till en fantastisk ny värld.

Spelare ges möjligheten att förvandla sig till sina favorit-Invizimals och får förlita sig på deras unika förmågor för att besegra en mäktig robotarmé som attackerar det förlorade riket. Dessutom finns det pussel att lösa under äventyrets gång som utspelar sig i luften, på marken och i vattnet i sex exotiska världar.

 

Spel över olika plattformar

Det spelar ingen roll om du hjälper Invizimals i PS Vita-versionen eller om du utforskar deras magiska värld på PS3 – du kan ändå ansluta till dina vänner och föra över dina växande karaktärer mellan de två plattformarna, PS Vita och PS3.

Låt upp till fyra spelare kämpa i flerspelarläget och skicka dina PS Vita-Invizimals till PS3 för att hjälpa till. När du är färdig kan du skicka dem tillbaka till din PS Vita och använda dem för att kämpa mot dina vänner.

 

Invizimals-serien

Jakten på Invizimals kommer att bli större än någonsin! En animerad tv-serie om 26 avsnitt håller på att produceras, tillsammans med nya samlarkort och en applikation som ger liv till dina Invizimals på PS Vita och mobila enheter.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.